BESLOTEN GROEP FACEBOOK

Welkom week 1!

Vandaag 24 september starten we de lichtreis! Super gaaf dat je meereist en we gaan een leuke tijd met elkaar beleven. Op deze webpagina vind je alle informatie, de link naar de besloten groep op facebook  kom binnen, de registratie links naar de webinars, de healings en de replays alles op één webpagina. Deze webpagina is alleen voor jou en niet bedoeld om te delen. Elke maandag worden de e-books en healings geplaatst en de nieuwe registratie links. De informatie blijft voor lange tijd beschikbaar.

Maandag 24 september…

Deze reis beginnen we altijd met de healing welke ik a.s. donderdag tijdens het webinar live aan jullie ga geven. Mijn eigen reis heeft niet stil gestaan en ik heb zo veel meer verdieping mogen ontvangen waar ik zo blij van wordt dat ik deze met jullie kan delen. Hoe wel de derde oog healing doet vermoeden dat deze je derde oog opent, ja dat is wat deze doet. Deze healing doet nog veel meer en dat is een verfrissing en update van al je heldere kanalen. De healing versterkt je intuïtie en opent je kruinchakra verder.

Deze elementen geven je de toegang tot je innerlijke wijsheid, je hogere zelf en je verbinding met het Universum en de Spirit Guides. Het zorgt ervoor dat je beter in contact staat met je spirituele gaven en intuïtie zodat je de opdrachten van uit je hart beantwoord en niet vanuit je ‘willen weten’ (ego).

Als in het verleden een healing van mij hebt gehad op dit onderwerp “geen zorgen” er zal dus een verdieping en versterking van je huidige gave plaats gaan vinden.

“Leer hoe je kunt helder zien, leer kijken met je hart en innerlijke oog. ”

FEMKE VAN KUIJK • LICHTWERKER & BEWUSTZIJNSCOACH

Stap 1 lees het e-book…

Lees het e-book en noteer je vragen deze beantwoord ik tijdens het webinar. Klik op de foto van het e-book en de e-book zal zich openen op een nieuwe webpagina.Via deze webpagina kun je het e-book ook downloaden.

Stap 2 lees e-book 2

Lees het e-book en doe de test, wat zijn jouw heldere gaven?
Wat is je eerste kanaal en je tweede kanaal?

Replay webinar…

Welkom week 2!

We hebben de kickstart van je gave gehad. We gaan nu verder met de ontwikkeling van je gave. Je weet nu welke kanalen op dit moment het meest ontwikkeld & actief zijn en via deze kanalen zul je dan ook de meeste informatie ontvangen. Deze week gaan we channelen en het over je heldere verbinding hebben!

Maandag 1 oktober…

Eén van je tools als lichtwerker is het samenwerken met alle hemelse hulptroepen. Er is een heel groot scala aan keuzes zoals hulp vragen aan de Engelen, Aartsengelen, God, de verlichte meesters en godinnen. Ze gaan  pas voor je aan het werk, als je gevraagd hebt om hun hulp! In dit e-book leer je de verschillende Spirit guides en hoe je contact kunt maken of te wel channelen!

Het e-book week 2 is verbinding. Verbinding maken met het Universum is je aller belangrijkste tool in je lichtwerk. Dit is namelijk DE manier hoe jij aan je informatie komt die jij hebt opgeslagen in je Ziel. Als lichtwerker werk je nauw samen met het Universum en de Spirit Guides

“Om één te worden met het Universum hoef je alleen maar te vertrouwen. ”

“Om één te worden met het Universum hoef je alleen maar te vertrouwen. ”

Stap 1 ontvang de healing…

Lees het e-book Maak contact met je Spirit Guides en luister hierna naar de channel oefening van Aartsengel Chamuël

OEFENING CHANNEL AARTSENGEL CHAMUEL

Stap 2 lees e-book 2

Lees het e-book Verbinding en registreer je voor het ZOOM webinar van donderdag!
VANAF DEZE WEEK ZULLEN DE SESSIES IN ZOOM PLAATSVINDEN

Replay webinar…

DOWNLOAD CHAT ZOOM

Welkom week 3!

Vandaag zijn we in het hart van het programma aangekomen. ZIELENDOELEN….Het is mijn favoriete onderwerp en ook het onderwerp waar het meest over gesproken wordt in de Heldere Bron. Het leven van je Zielendoelen, wat is dit nu eigenlijk en waarom is het zo belangrijk om dit begrip te begrijpen als zijnde een Universele waarheid? Je leven en zijn verloop begrijpen gaat een stuk gemakkelijker na het lezen van dit e-book. Het opent wat jij al weet over het leven en het leven van je Zielendoelen.

Maandag 8 oktober…

Welke inzichten heb je tot nu toe gekregen? Welke gedachten gaan door je bewustzijn? Vallen er kwartjes of ervaar je weerstand? Welke gedachten blokkeren je weg, tip schrijf deze op en stel er een vraag over het in het webinar. Je gedachten zijn een belangrijke schakel in je spirituele gave en je verbinding. Vanuit een vol vertrouwen ervaar je Flow in je leven, krijg je gemakkelijk informatie uit het Universum door. Juist die ene gedachten blokkeert de weg, deel deze en dan kunnen we hem opruimen in het webinar.

Grappig detail dubbele getallen staan deze week erg centraal! Ook in het e-book van deze week ontdek je de getallen 9,99,999 jaaaa heb je deze al in gezien? Deze week dus een healing, e-book en extra oefening contact met Aartsengel Michaël, hij is de aartsengel met wie ik het vaakst contact heb..als het over mijn werk en leven gaat.

“Er is een plan en je Ziel weet wat het is.”

Stap 1 ontvang de healing…

We beginnen deze week weer met een krachtige healing! Het openen van je Zielensterchakra… Als je zielensterchakra volledig geopend is, herinner en weet je veel makkelijker wat je zielendoelen zijn. Je chakra’s zijn energetische punten (wielen) die zich steeds verder opengaan en soms ook dichtgaan. In deze healing vind je een basis chakra healing om je energetische systeem weer een lekkere update te geven. Ontmoet Moeder Maria en Jesua en ontvang boodschappen.

Misschien heb je deze healing ooit al eens ontvangen? De reden dat ik deze nu weer deel is omdat deze zo krachtig is en je bewustzijn verder opent. Als bonus krijgen jullie van mij een geleide meditatie contact met Aartsengel Michaël. Hij is DE Aartsengel als het om Zielendoelen begeleiding gaat. 

HEALING ZIELENSTERCHAKRA
AARTSENGEL MICHAEL ZIELENDOELEN

Stap 2 lees e-book 2

Lees het e-book Zielendoelen en registreer je voor het webinar van donderdag!

Replay webinar…

DOWNLOAD CHAT

Welkom week 4!

Deze week gaan we ontdekken waar je hart harder van gaat kloppen, wat roept je al een tijd? Waar mag je je deze week bewust van worden?

Maandag 15 oktober…

De vragen van de opdrachten van deze week sturen je de richting in je leven op en maken je bewust waar je al een hele leven naar verlangd en naar toe heb gewerkt! Ben je klaar om de eerste stappen te gaan zetten naar het leven van je missie? Weet je dat er iets groters is en dat het wacht op jou tot dat jij ja zegt?

Deze week gaan we het hebben over je roeping (voormalig missie). De antwoorden op de vragen uit het e-book bevat informatie die van onschatbare waarde is. Dit is namelijk de richting die licht voelt in je leven en alles wat je hier in tegenhoudt is zwaar en is de leugen waarin je jezelf gevangen houdt. De ultieme waarheid is dat jij over alle capaciteiten en creatie kracht bezit om jouw leven en lichtwerk vorm te gaan geven zoals je wenst.

“You know the truth by the way it feels ”

Stap 1 ontvang de healing…

Lees het e-bookJe heldere roeping tot pagina 11

OEFENING MAGISCHE BALLON

Stap 2 lees e-book 2

Lees eerst het e-book tot pagina 11, doe de Magische Ballon oefening, maak de opdrachten op pagina 11/12

Registreer je voor Zoom

ZOOM DONDERDAG 17 OKTOBER 10:00 UUR

HEALING EIGEN SPACE

Replay webinar…

DOWNLOAD CHAT

Welkom week 5!

Open de deur 🚪 naar de Engelen 👼 We gaan kaartleggen! Dit is een super leuke week, alle rondes een groots succes! Voor sommige een bevestiging wat ze al weten en nog niet eerder hebben gedaan: ja kan kaarten readen. Voor anderen een stap buiten hun comfort zone! 

Maandag 22 oktober…

Saskia Kenbeek & Xandra Bakker
Gery Vonk & Annemarie Mooij
Yoke Fuijkschot & Jantine Ritmeester
Tommie Put & Ellen Claus
Maartje Lute & Enrike Rutten
Virgie Drissen & Pascal Meerveld
Robin van den Bussche & Hanneke Oltvort
Marty de La Ruelle & Sandra Buijs
Ingrid van der Palen Sanders – Cynthia Hupkens
Jessica Jongsma & Brigitte van der Eck
Mieke Bartels & Joke Schotgerrits Tuk
Christianne Dieleman en Bettie Visser-Melieste
Nathalie Dercks en Patricia Deckers
Mi Reille & Sabine- Alders du Bosc
Linda Beckers & Nelly Verhage
Irene Hutte & Geesje van Dam

“Orakelkaarten  komen via de wet van aantrekking naar je toe, de boodschap is geen toeval! ”

Stap 1 bekijk de video…

Stap 2 registreer je voor het webinar

Deze week is de sessie in Go to Webinar omdat het fijner is om terug te kijken. De eerst volgende Q&A zal weer in Zoom plaats vinden.

Registreer je voor het webinar! Deze week ga je een reading uitwisselen. De lijst met wie je gaat uitwisselen wordt donderdag gedeeld hier en in de besloten groep.

Replay webinar…

Welkom week 6!

Stappen zetten, welke stap ga jij zetten de komende weken?

Maandag 29 oktober…

STAPPEN ZETTEN IS MAGISCH

In deze fase van het progamma gaan we de stap zetten die ons naar ons hartsverlangen brengt. Zoals ik in de video uitleg begint dit altijd met één stap. Deze stap kun je visualiseren als letterlijk een stap nemen of je kunt er met je hele wezen, ziel en lichaam voor kiezen om het tot uitvoer te gaan brengen.

Bedenk voor jezelf op welk gebied je een stap wilt zetten waar je al de hele tijd tegen aanhikt, jezelf van alles wijs maakt en eigenlijk niet in actie komt. Kies één gebied uit om het gemakkelijk voor jezelf te maken, wil je een stap zetten op financieel, relationeel gebied of op het gebied werk of gezondheid.

Welk hartsverlangen gaat af vooraan deze stap? Want deze twee gaan hand in hand!

“Your speed doesn’t matter, forward is forward ”

Stap 1 bekijk de video…

Stap 2 registreer je voor het webinar

Welke blokkades kom je nu al tegen?
Wat wil je weten over stappen zetten keuzes maken?

Gooi het op de tafel in het ZOOM webinar!

Replay webinar…

DOWNLOAD CHAT

Welkom week 7!

Maandag  5 november

Deze week staat een uiterst krachtige oefening op het programma. Anders dan je misschien zou verwachten gaan we knutselen, knippen en plakken. In week 7kun je even op adem komen even alle veranderingen de ruimte geven en je nieuwe toekomst creëren. Voor deze week heb je ongeveer 1,5 uur nodig en het is super ontspannend om te doen. Gebruik deze week ook nog om voorgaande weken even te bekijken. Wat heb je laten liggen? Waar voelde je weerstand? Ga nog eens naar die week en lees het e-book, hoe ervaar je het nu? Krijg je nu wel de inzichten?

Maak dan ook echt de tijd vrij voor deze oefening, het creëert innerlijke rust en haalt stress weg. In de video zit een clearing als jij de overtuiging hebt: ik ben niet creatief.

Je kunt de intro van de Aartsengel Michaël begeleiding gebruiken bij het creëren van je moodboard/treasure map om jezelf helemaal af te stemmen op het creëren. De intentie voor de treasuremap zijn de stappen die je wilt zetten op je zielenpad en elk ander woord/beeld wat je tegenkomt op je knip&plak reis. Nodig ook Aartsengel Gabriël in gedachten er bij uit, hij helpt je met creëren. Juist des te minder je denkt bij deze oefening, des te beter het is. Het hoeft dus niet te kloppen, het gaat om het gevoel wat het teweeg bij je brengt. Go with the flow en laat je leiden en begeleiden door de Aartsengelen en het Universum.

“Vind foto’s die overeenkomen met je verlangens, focus je energie en het laat het zich manifesteren. ”

Stap 1 bekijk de video…

Stap 2 Treasure Map

Maak je moodboard/treasuremap en deel deze in de besloten groep (of stuur deze naar mij via email) ik zal hier nog een boodschap over doorgeven.
Deze week is er geen Q&A webinar, wel is er een extra video over de readings geven!

Extra  webinar…

Welkom week 8!

Maandag  12 november

Na ontspanning en creatie gaan we nu opnieuw de diepte in! We gaan de komende 4 weken healen! Deze week gaan we het hebben over het Innerlijk Kind. Je leert deze week een zelfhealing methode die je elke keer toe kunt passen als je het innerlijk kind signaleert als innerlijke weerstand/blokkade.

In 2016 heb ik de video serie gemaakt “find your true self” ik deel een extra video die heel erg van toepassing is op deze week. .

“ Geef jezelf toestemming om het leven te leven zoals jij het wilt! ”

Stap 1 bekijk de video…

Lees het e-book innerlijk kind, kijk de video Find Your True Self en ontvang de healing

VIDEO FIND YOUR TRUE SELF
HEALING INNERLIJK KIND

Stap 2 Registreer webinar

Replay webinar…

Welkom week 9!

Maandag  19 november

Een belangrijke week in dit programma! We groeien op door naar andere mensen te kijken. Je leert van je vader, je moeder en de mensen om je heen. Niet zo gek dat je op latere leeftijd nog steeds kijkt naar andere mensen. Deze week hebben we het over concurrentie, kijken en vergelijken!

Er zijn al momenten en vragen geweest tijdens deze ronde, die verwezen naar deze week. Deze week is een echte valkuil als het om het neerzetten van je lichtwerk gaat. Je komt niet uit de startblokken als je jezelf blijft vergelijken met anderen.

Maak je los en ga in vertrouwen verder op je lichtpad!

“Heb het volledige geloof in jezelf ! ”

Stap 1 bekijk de video…

Lees het e-book en maak de opdrachten! Luister hier na de healing

ENGELEN HEALING

Stap 2 Registreer webinar

Replay webinar…

Welkom week 10!

Maandag  26 november

Om de wereld wakker te schudden moet je niet bang zijn om je licht te schijnen! Kom uit voor wie je werkelijk bent een brenger van licht in deze wereld.

Stap 1 erken dat jij licht mag brengen op jouw eigen en unieke manier….de rest, het HOE zal vanzelf volgens als jij je openstelt voor wat je het liefste doet, andere mensen helpen.

Jij bent de enige en juiste kandidaat voor het verspreiden en brengen van jouw licht, het gaat je zo gemakkelijk af, met elke  voetstap die jij zet! Elk kleurtje, sprankeltje staat voor jouw talent en capaciteit. Bij elke stap die jij zet, zul je ontdekken wat het allemaal is.

“I am not afraid I was born to do this ! ”

Stap 1 bekijk de video…

Lees het e-book en maak de opdrachten! Luister hier na de healing

HEALING UIT DE KAST

Stap 2 Registreer webinar

Replay webinar…

Welkom week 11!

Maandag  3 december

Soms blijkt de kleinste stap in de juiste richting, de grootste stap in je leven te zijn geweest” Het leven is een herhaling van stappen zetten oftewel keuzes maken! Elke keuze opent magische deuren en geeft je de bevestiging van wat jij altijd al geweten hebt: er is meer tussen hemel en aarde en ik kan hier mee samenwerken.

“Vandaag is DE dag, start, het juiste moment bestaat niet!! ”

Stap 1 bekijk de video…

Lees het e-book

Stap 2 Beantwoord de vragen

– Wat was je intentie om in te stappen in het programma / OF voor de 2de keer mee te doen?
– Welke grote stap heb je gezet?
– Welke grote stap wil je nog gaan zetten?
– Wat denk je als je aan je grote stap denkt?
– Welke blokkades komen er omhoog?

En stuur ze op voor het webinar naar info@dehelderebron.nl

ZOOM WEBINAR DONDERDAG 6 DECEMBER 10:00 UUR

Replay webinar…