ACCESS the BARS® CLASS

Weet je dat 98% van de gedachten niet van jou zijn? Deze gedachten, zijn in dit leven en vele voorgaande levens (5-10.000 jaar) gevormd en zorgen er voor dat je in onmogelijkheden denkt in plaats van mogelijkheden. Deze gedachten verhinderen jou in het zijn van wie je werkelijk bent, het kiezen voor mogelijkheden en verandering. 

Wat zijn de Bars® ?

De Bars ® zijn 32 drukpunten en banen op het hoofd, welke bij een lichte aanraking energie loslaten. Bij de aanraking komen duizenden jaren opgeslagen negatieve gedachten, emoties, aannames, blokkades, overtuigingen en oordelen vrij en worden ze ontladen. Je kunt het aanraken van de Bars ® vergelijken met het formatteren van een computer. Er wordt ruimte vrijgemaakt in je hoofd, zodat de weg van mogelijkheden zichtbaar wordt.

De ruimte die vrij komt is fenomenaal en in het gunstigste geval is het life-changing. In het slechtste geval ervaar je een ontspannende massage.

“ When you back to the point of creation, where the seed of limitation was planted , and release the energy that created it, you open up a doorway to possibilities and then it becomes what you would like to choose now? ”

DR. DAIN HEER • QUOTE

DE KRACHT VAN GEDACHTEN

Onderzoek heeft aangetoond dat onze gedachten de moleculen van ons lichaam beïnvloeden. Deze beïnvloeding levert schade op in ons lichaam in de vorm van ziektes, kwalen, geestelijke problemen etc. Het ontladen van deze gedachten maakt de weg vrij voor lichaam en geest. Bekijk deze video voor meer informatie.

Het ontladen van je Bars heeft een positief effect op: migraine, slapeloosheid, depressies, blessures, reuma, stress, burnout, immuunsysteem, meer energie, relatie problemen, geldzaken, seksualiteit. Ook bij kinderen (met ADD / ADHD / Dyslexie/ Autisme) heeft het benefit.

ALLE INS & OUTS

WAT KRIJG JE TIJDENS EEN BARS ® CLASS ?

Hoe wordt het nog beter dan dit?

  • handboek Access the Bars®

  • uitleg van de 32 drukpunten op het hoofd

  • je geeft en ontvangt 2 Bars sessies

  • je leert de Clearing Statement ®

  • en  3 andere tools van Access Consciousness® 

  • koffie, thee, zoet & zoute snacks

Wie zijn Anna & Femke?

In deze video maak je kennis met ons, wie wij zijn, hoe Access Consciousness op ons pad is gekomen, de reden dat we zo enthousiast zijn over de Bars.

We nodigen je uit om zelf een Bars Class te ervaren en te ontdekken wat de Bars voor jou kunnen doen.