Maart 2017

16 maart lichtwerkwebinar Activatie en Healing van je hartchakra. Je hartchakra is het centrum van liefde en eenheid. Een open en actieve hartchakra zorgt ervoor dat je het grotere plaatje van je leven kan aanschouwen. Open jezelf voor liefde en accepteer jezelf tickets zijn nu verkrijgbaar…klik deze link.

20 maart Open je Derde Oog en leer Helder Zien
Het openen van je derde oog is één van de basis stappen op je spirituele pad…en ontwikkeld je helder zien. Een open derde oog geeft je toegang tot de spirituele wereld en opent letterlijk je bewustzijn voor het grotere.  In de week van 20 maart worden de groeps healings gegeven.

Bekijk de webpagina hier: http://dehelderebron.nl/derde-oog/

26 maart Access the Bars Class – leer 32 drukpunten op het hoofd, welke bij licht aanraken duizenden jaren aan overtuigingen, blokkades, negatieve emoties, aannames en oordelen delete. Je kunt het vergelijken met het formatteren van een computer. De ruimte die vrijkomt is fenomenaal en schept de ruimte om alles mogelijk te maken. Heb je vragen over de Bars stuur me een email info@femkevankuijk.nl
Bekijk de webpagina wat de Bars zijn…

27 maart start de “ Reclaim your Power” challenge. 9 dagen transformatie, verhogen van je frequentie en het terughalen van alle Inner Power.

Deelname = gratis en kan via deze link: http://eepurl.com/cDuLOj