Start vandaag met:

Sacred Activations

Ervaar de magie, de mogelijkheden van het ontvangen van de Sacred Activations die werkzaam zijn voor de creatie van je purpose, levenswerk en elk ander gebied van je leven.

Ik leer je een simpele en krachtige healing techniek, die je onderbewustzijn herprogrammeert zodat jouw pad naar succes ontgrendeld wordt. 

Ontvang de eerste zes Sacred Activations van mij GRATIS

15.000 volgers Facebook - Community voor Ascensie & Groei in bewustzijn

Heal  jezelf met Sacred Activations

I can tutor your child and ensure they remain proficient in their core subjects, and enjoy learning along the way.

Sacred Activations Leren

I can tutor your child and ensure they remain proficient in their core subjects, and enjoy learning along the way.

rewatch-lessons-icon

Ondernemend Lichtwerk

I can tutor your child and ensure they remain proficient in their core subjects, and enjoy learning along the way.

Sacred Activations

Laat de kracht van Sacred Activations ook voor jou(w) (praktijk) werken

Hi ik ben Femke, Lichtwerker en Sacred Activation Teacher. Vanaf het moment dat ik in aanraking ben gekomen met deze krachtige methode is mijn leven en mijn praktijk significant veranderd. Het heeft de deur naar een diepere liefde voor mijzelf, van meer overvloed en innerlijke rust & plezier geopend.

Want stel jezelf eens voor. Ook voor jou staat deze deur open!

Een deur naar een jij die niet meer hoeft te functioneren vanuit drama, tekort, limitatie, angst & lichamelijk ongemak. Een leven vanuit wie je werkelijk bent, waardoor jij kan genieten van wat het leven aan mogelijkheden te bieden heeft.

Met de Sacred Activaties (gechanneld door Tamra Oviatt) worden deze innerlijke deuren geopend, waardoor jij niet alleen jezelf kan helen, maar in je praktijk ook andere mensen deze deur laat nemen.

Het werken met de Sacred Activations is niet moeilijk. Deze simpele, maar buitengewone clearing techniek zal je in een paar minuten bevrijden van duizenden onbewuste gedachten, emoties en beperkende overtuigingen.

Wat deze techniek in haar kracht meer diepgaand maakt is dat de energie die wordt bevrijd, weken en zelfs maanden werkzaam blijven. Hierdoor kan niet alleen jij, maar ook je klanten in je praktijk zijn of haar leven shiften naar een hoger niveau van bewustzijn.

Je snapt, de Sacred Activations hebben mijn leven veranderd. Eindelijk heb ik toegang tot alles wat ik wil creëren en blijf ik in mijn eigen power staan. Dit werkt niet alleen bij mij! Mensen die aangeraakt worden met deze techniek is ook bij hen hun leven veranderd.

Nu wil ik het ook jou leren!

Ik leer je van tekort naar overvloed, van angst naar zelfacceptatie en van lijden naar leven.

Dit werkt!

Waarom zijn Sacred Activations zo powerful?

Dit werkt!

Waarom zijn Sacred Activations zo powerful?

Lieve healers en lichtwerkers. Met Sacred Activations heb je een techniek in handen om bij jou en je klanten gemakkelijk en snel inzicht te krijgen in limiterende overtuigingen en deze uit je systeem te laten verwijderen. Wat deze techniek nog krachtiger maakt is dat de shifts doorwerken en zich aan blijven dienen in weken en zelfs maanden na ontvangst.

Hoe POWERFUL is dit!!

Al met één losse van de in totaal 26 Sacred Activations stel jij je klant of jezelf in staat om op een eenvoudige manier bewustzijnshifts te creëren. Je kiest waar jouw klant vooruitgang in nodig heeft, om zo vanuit ware potentieel te gaan leven.

Het werkt echt heel simpel! Door met je innerlijke leiding af te stemmen op de bron krijg je antwoord welke Sacred Activation passend is en welke veranderingen nodig zijn om het levens-/zielenpad te vervolgen. Ik garandeer je, wat je doorkrijgt is altijd spot-on!

Ben je net zo nieuwsgierig als de Lichtwerkers die je voor zijn gegaan? Wil jij voor jezelf en je praktijk een supersnelle transformatie techniek leren?

Ik heb speciaal voor jou alvast drie Sacred Activations klaar staan, waarmee je direct zelf mee aan de slag kan gaan.

Aankomende Classes

De Heldere Bron is meer!

Verkeerde Keuzes – shift je angst om verkeerde keuzes te maken! Geloof je dat je verkeerde keuzes kan maken? Het leven is een experiment en wat het leven je ook brengt, je bent hier om te leren en ervaren. Deze SA shift de angst om verkeerde keuzes te maken en helpt je om met meer zelfvertrouwen keuzes te maken en te vertrouwen op jezelf dat het altijd zal uitkomen tot het beste voor jou.

Verkeerde Keuzes – shift je angst om verkeerde keuzes te maken! Geloof je dat je verkeerde keuzes kan maken? Het leven is een experiment en wat het leven je ook brengt, je bent hier om te leren en ervaren. Deze SA shift de angst om verkeerde keuzes te maken en helpt je om met meer zelfvertrouwen keuzes te maken en te vertrouwen op jezelf dat het altijd zal uitkomen tot het beste voor jou.

Verkeerde Keuzes – shift je angst om verkeerde keuzes te maken! Geloof je dat je verkeerde keuzes kan maken? Het leven is een experiment en wat het leven je ook brengt, je bent hier om te leren en ervaren. Deze SA shift de angst om verkeerde keuzes te maken en helpt je om met meer zelfvertrouwen keuzes te maken en te vertrouwen op jezelf dat het altijd zal uitkomen tot het beste voor jou.

Aankomende Classes

De Heldere Bron is meer!

Verkeerde Keuzes – shift je angst om verkeerde keuzes te maken! Geloof je dat je verkeerde keuzes kan maken? Het leven is een experiment en wat het leven je ook brengt, je bent hier om te leren en ervaren. Deze SA shift de angst om verkeerde keuzes te maken en helpt je om met meer zelfvertrouwen keuzes te maken en te vertrouwen op jezelf dat het altijd zal uitkomen tot het beste voor jou.

Verkeerde Keuzes – shift je angst om verkeerde keuzes te maken! Geloof je dat je verkeerde keuzes kan maken? Het leven is een experiment en wat het leven je ook brengt, je bent hier om te leren en ervaren. Deze SA shift de angst om verkeerde keuzes te maken en helpt je om met meer zelfvertrouwen keuzes te maken en te vertrouwen op jezelf dat het altijd zal uitkomen tot het beste voor jou.

Verkeerde Keuzes – shift je angst om verkeerde keuzes te maken! Geloof je dat je verkeerde keuzes kan maken? Het leven is een experiment en wat het leven je ook brengt, je bent hier om te leren en ervaren. Deze SA shift de angst om verkeerde keuzes te maken en helpt je om met meer zelfvertrouwen keuzes te maken en te vertrouwen op jezelf dat het altijd zal uitkomen tot het beste voor jou.

Verkeerde Keuzes – shift je angst om verkeerde keuzes te maken! Geloof je dat je verkeerde keuzes kan maken? Het leven is een experiment en wat het leven je ook brengt, je bent hier om te leren en ervaren. Deze SA shift de angst om verkeerde keuzes te maken en helpt je om met meer zelfvertrouwen keuzes te maken en te vertrouwen op jezelf dat het altijd zal uitkomen tot het beste voor jou.

Gaven ontgrendelen zit diepgeworteld in mijn blauwdruk

Om je potentieel te kunnen bevrijden, mocht ik eerst thuiskomen bij mezelf en mijn Gewonde Healer transformeren.

De deur naar mijn potentieel bleek namelijk dicht te zitten

Gepest, buitengesloten en altijd op zoek naar bevestiging buiten mijzelf zijn de bron van pijnlijke levenservaringen geweest. Al op jonge leeftijd had ik een groot verantwoordingsgevoel en druk op mijn schouders. Het bleek de bron van codependency, je levensgeluk afhankelijk maken van anderen te zijn. Hierdoor heb ik mijn  grootste gaves; mijn intuïtie en sensitiviteit onderdrukt en omgezet naar hardheid. Een beschermend masker die mijn sensitiviteit en ware talenten verborgen hield.  Ik leerde overleven, mij staande houden in een wereld die voelde als niet van mij te zijn. Ook leefde ik in vele angsten, constante paniek bij verandering en panische angst voor het verlies van geld. In de ontwikkeling naar mijn volwassenheid leefde ik in valse gevoelens van tekort, limitaties en creëerde ik herhalende drama en problemen in relaties. 

Healing start wanneer de diagnose correct is! Ik ontdekte mijn Gewonde Healer; de blinde vlek van mijn limiterende patronen. Er was een antwoord en verklaring voor mijn levensvragen. Ik was niet mislukt, defect of onvolwaardig; dit waren de levenslessen die ik te meesteren had.

Na het loslaten van deze pijn; ontdekte ik dat wie ik in de kern ben; een meester leraar.

Gaven ontgrendelen zit diepgeworteld in mijn blauwdruk

Om je potentieel te kunnen bevrijden, mocht ik eerst thuiskomen bij mezelf en mijn Gewonde Healer transformeren.

De deur naar mijn potentieel bleek namelijk dicht te zitten

Gepest, buitengesloten en altijd op zoek naar bevestiging buiten mijzelf zijn de bron van pijnlijke levenservaringen geweest. Al op jonge leeftijd had ik een groot verantwoordingsgevoel en druk op mijn schouders. Het bleek de bron van codependency, je levensgeluk afhankelijk maken van anderen te zijn. Hierdoor heb ik mijn  grootste gaves; mijn intuïtie en sensitiviteit onderdrukt en omgezet naar hardheid. Een beschermend masker die mijn sensitiviteit en ware talenten verborgen hield.  Ik leerde overleven, mij staande houden in een wereld die voelde als niet van mij te zijn. Ook leefde ik in vele angsten, constante paniek bij verandering en panische angst voor het verlies van geld. In de ontwikkeling naar mijn volwassenheid leefde ik in valse gevoelens van tekort, limitaties en creëerde ik herhalende drama en problemen in relaties. 

Healing start wanneer de diagnose correct is! Ik ontdekte mijn Gewonde Healer; de blinde vlek van mijn limiterende patronen. Er was een antwoord en verklaring voor mijn levensvragen. Ik was niet mislukt, defect of onvolwaardig; dit waren de levenslessen die ik te meesteren had.

Na het loslaten van deze pijn; ontdekte ik dat wie ik in de kern ben; een meester leraar.

Wat wil je nu graag voorgoed veranderd zien?

Welke blokkade je op dit moment ook ervaart op emotioneel, relationeel of spiritueel gebied? De Sacred Activations clearen alle overtuigingen snel, krachtig en met blijvend resultaat. Veel emoties, gedachten en gevoelens zijn direct verandert na het ontvangen van een sessie met Femke. Wat wil je nu graag voorgoed veranderd zien? Neem vandaag nog contact op en doorbreek dit patroon en ontvang persoonlijke afgestemde de Sacred Activations.