Krijg inzicht in je gaves uit vorige levens!

Heb je een uitwisseling gecreëerd? Veel plezier!

In hoeveel levens ben je een reader geweest?

8. Vertrouwen in de Divine boodschappen die je al krijgt

Werkwijze

  1. Wie gaat eerst readen, wie gaat ontvangen? De reader begint met de ontvanger op zijn/haar gemak te brengen. Diep in en uit ademenen is heel erg krachtig om samen in de vibe te komen. Als je eventuele weerstand waarneemt bij de ontvanger, begeleid hem en haar zodat de space open is. Het is veilig om de boodschappen te ontvangen.
  2. Zorg dat je de 3 vragen bij de hand hebt. Voor elke vraag ga je online een kaart trekken. Je kan de 3 vragen opschrijven en de kaarten 1 voor 1 trekken. Een andere optie is de 3 kaarten direct  achter elkaar trekken en de woorden opschrijven zodat je ze bij de hand hebt.

Niks is toeval! Jullie samenkomst is Divine afgestemd, als je in eerste instantie denkt huh, wat is dat? Op dat moment neemt je ego het over, ook voor jou even diep ademenen. Afstemmen en de energie van de vraag door je heen laten werken. 

  • Afstemming voor dat je de kaarten gaat leggen – eventueel herhalen voordat je de reading start:

Ik open mij voor het contact met mijn Hogere Zelf en God – Creator van alles wat is. God, ik wil je vragen om door mij heen te werken, mij te omringen leiden en sturen. Alsjeblieft zet mijn ego opzij zodat  de Divine Boodschappen door mij heen kunnen komen. Laat mij alles duidelijk helder horen, voelen, weten en zien. Ik vraag je om de reading die ik nu ga geven voor de hoogste bijdrage is voor alle betrokkenen.

4 Kaart legging Vorige Levens

  1. Van welk relevant vorig leven mag ik nu informatie ontvangen, die mijn/haar/hem leven verrijkt en inzicht geeft in huidige blokkades?
  2. Wat was mijn/zijn/haar purpose toen?
  3. Welke levenservaring heb ik/hij/zij toen niet afgemaakt?
  4. Wat is het effect op mijn/zijn/haar huidige leven?

BONUS VRAGEN

  1. Wat is de reden dat er nu naar dit leven gekeken mag worden?
  2. Wat kan ik/hij/zij nu healen?